• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

Bildene mine som fanger fargen

eventyrlystne Kate inneholder tilknyttede lenker. Hvis du kjøper gjennom disse koblingene, vil jeg tjene en provisjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Her er bildene mine som best eksemplifiserer fargene blå, rød, gul, grønn og hvit:

Blå

Edinburgh, Skottland

Edinburgh er en magisk by på en gitt dag – men på en solskinnsdag etter en regnvær, glødes brosteinene på Royal Mile faktisk blå! Jeg var begeistret for å være vitne til dette fenomenet en tidlig morgen i januar, før Edinburghs mest gate ble altfor overfylt.

Edinburgh er en av de sjeldne byene, som Paris og Venezia, for å se like fantastisk ut på en overskyet dag – men når solen skinner, multipliseres den skjønnheten. Neste gang du besøker Edinburgh, må du prøve å se de blå brosteinene på en solrik vintermorgen.

rød

Petra, Jordan

Petra er kanskje mest kjent for sin rosafargede statskasse, men ingen røde skilte meg bedre ut enn teppene på kamelene ledet av denne beduinen.

Jeg elsker så mye om dette bildet-beduinens tilfeldige kamel-ridende holdning, den eldgamle byen i bakgrunnen-men det jeg elsker mest er at han har på seg et antrekk som du vil se på halve nybegynnerne på BU, ned til Che Guevara T skjorte. Det kan være en fin påminnelse om likhetene vi deler over hele verden, men det er en påminnelse som må gjenta.

Gul

Torgiano, Umbria, Italia

En gård på landsbygda, en overskyet dag og ganske mye vin! Dette ble tatt på Terre Margaritelli, etter at vi unnet oss en deilig umbrisk fest.

Jeg elsker dette bildet fordi det er et utradisjonelt syn på fargen gul. Gul får meg alltid til å tenke på solskinn og varme og gule tusenfryd, men været her kunne ikke være mer annerledes. De gule etikettene på vinflaskene er den eneste gule i denne scenen, og de gir så mye varme til bildet. Du vil ikke si det samme hvis etikettene var syrin eller lyse hvite.

Grønn

Gásadalur, Vagar, Færøyer

Færøyene, omgitt av klipper toppet med mykt grønt gress, har bevart sin særegne kultur delvis fordi de er så isolerte. Og få steder eksemplifiserer det bedre enn den lille landsbyen Gásadalur, som ble satt mellom fjell og isolert fra resten av Færøyene til en tunnel ble bygget i 2006. I dette skuddet fanger jeg hele, nylig tilkoblede byen – som består av 17 innbyggere.

Den dagen kjørte jeg rett fra Gásadalur til Gjov på øya Eysturoy. Reisen tok meg omtrent 90 minutter. Jeg ble fortalt at for bare noen få år siden tok den samme reisen dager. Det er utrolig hvor raskt livet endrer seg her.

I tillegg er det å se bilder tatt fra dette synspunktet som fikk meg til å ønske å besøke Færøyene i utgangspunktet. Jeg var begeistret for å få et eget skudd!

Hvit

Forlimpopoli, Emilia-Romagna, Italia

Du ser så mye hvitt i reisefotografering – sanddyner, snø, villblomster. Jeg valgte å vise et eksempel på noe annet iboende for våre reiser, men en som ikke er fotografert så ofte: kokker i deres hvite.

Etter å ha gitt oss en lynrask pastamaging demonstrasjon på Casa Artusi Cooking School i Emilia-Romagna, helte kokken oss litt lokal vin for å feire slutten av turen. Jeg tok et raskt skudd – ikke innså at dette øyeblikket ville fortsette å bli udødeliggjort i et av mine beste reisebilder noensinne.

Nå, her er min tilståelse – dette innlegget tok timer lenger tid enn jeg forventet. Jeg hadde innlegget mitt klart til å gå, og så byttet jeg nesten alle bildene. Hvorfor? De var pene bilder, noen ganger nydelige, men en ganske gul solnedgang snakker ikke til deg. Jeg prøvde å velge bilder som forteller en historie.

Og nå, for flere bloggere:

Nominasjoner

Waegook Tom. Han deler bilder av den fantastiske merkeligheten i fargerike Korea. Jeg vil gjerne se hvilke bilder han velger!

Veien gafler. Ingen gjør bedre matfotografering enn Akila, og jeg vil gjerne se noen fine matskudd i denne serien.

Expat Edna. Når du bor et sted på lang sikt, har du en tendens til å være mer kresen med bildene du tar rundt i byen. Etter å ha vært en utvist i Shanghai, Singapore og nå Paris, er jeg sikker på at Edna har mange uvanlige bilder å dele!

Lykke til alle sammen!

Få e -postoppdateringer fra KateNever som savner et innlegg. Avslutt abonnement når som helst!

FornavnFornavn
Siste Namelast -navn
E -postadressen din
Sende inn

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *