• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

I Browse of Perfect Beach Towns: Sámara, Costa Rica

Adventurous Kate inneholder tilknyttede lenker. Hvis du kjøper med disse koblingene, vil jeg gjøre en kompensasjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

De siste årene har jeg alltid vært på utkikk etter den perfekte strandbyen.

Perfekt for meg, det vil si. Du kan være uenig. Det jeg liker mest i en strandby er en stor, vakker, luftig strand med gode tilbud med plass, vestvendt utsikt over solnedgangen, samt det perfekte utviklingsnivået. Mer om avansementet i litt.

I Costa Rica forstår jeg at jeg skulle takle en sterkt amerikanisert atmosfære med mye høyere kostnader enn resten av Mellom -Amerika (unntatt Belize). De mest fremtredende strandbyene som Tamarindo eksisterer som overutviklede Playlands designet for å tilfredsstille alle gringo-behov, med skyhøye alpinanlegg samt matchende skyhøye priser, selv etter Costa Rica-standarder.

Det er ingenting galt hvis du vil ha det på en ferie – men det var ikke min greie.

Så jeg prioriterte å oppdage en mindre strandby, noe som ikke føltes så bra som en feriested, et sted som føltes litt mer lokalt, som ikke var så bra travelt, som hadde mye plass. I tillegg til forskningsstudien min kom jeg over en rolig, solrik by på Nicoya -halvøya.

Jeg må gi all kreditthistorien til Dani fra Globetrottergirls – hun foreslo den Costa Rican strandbyen Sámara så entusiastisk at jeg forsto at jeg ville gjøre det til min ene så vel som bare strandstopp i landet.

Elsker dette landet?

Sjekk ut min solo kvinnelige reiseguide til Costa Rica!

Møt Sámara

Gå med trærne på enden av gaten min, kom jeg ut på en lang kurve med mørkegrå sand, kruset i surfe.

Stranden var enorm, lang så vel som bred med ubegrenset plass til å spre seg. Palmetrærne langs kanten ga mye skygge. Himmelen ble vist i den mest strålende skyggen av blått. Bølgene var langt så bra for surfing, men den perfekte størrelsen for et SUP -eventyr.

Dette var Pura Vida. Dette var Costa Rica som jeg hadde drømt om å oppleve for meg selv.

Playa Sámara var så lang at jeg kunne gå fra den mer etablerte enden til den mest isolerte enden på omtrent 30 minutter, samt havne på et sted med knapt noen type bygninger eller mennesker.

Evaluering av paradis

Jeg har reist litt i Asia; Ikke så mye i Latin -Amerika. Hvis jeg skulle evaluere strandbyene jeg har sett så langt, ville jeg være finest og sammenlignet dem med destinasjoner i Thailand.

Koh Lanta er det nærmeste stedet jeg noen gang har oppdaget å perfeksjonere. Jeg liker fremdeles den bitøya så mye som jeg gjorde da jeg aller første besøkte i 2010, i tillegg til at jeg ikke kan slutte å anbefale den til alle. I fjor vinter satte jeg opp butikk der i nesten en måned, så vel som raskt kan ha holdt seg lenger.

På en 1-5 skala av reiselivsutvikling ville jeg sette Koh Lanta på en 3-gode tilbud på steder å bo og spise, noen high-end, men nesten alle lokalt eide. Boracay, med sine high-end resorts så vel som vanvittige kjøpesentre, ville være en 5, men Angol/Station 3-samfunnet jeg foretrakk var mer som en 3. Koh Phayam ville rangere rundt en 1-teknisk sett noen steder for turister, men ikke Mye med tanke på strøm eller wifi.

Så hvor skulle jeg plassere Samara på avansementsskalaen?

Jeg vil gi det en 2. så vel som det ikke er en dårlig ting.

Byen har sine fasiliteter, men nesten det som er gruppert på en bittesmå gate som fører til havet. Det er en rekke steder langs stranden også. Hvis jeg skulle bli her i noen uker eller lenger, tror jeg at jeg skulle gå ut av tankene mine med kjedsomhet.

Noen av styrkene inkluderte imidlertid flere steder for å spise sunt (inkludert rå veganske valg – la oss bare oppgi at jeg tar Ana fra Monteverde seriøst om å endre hvordan jeg spiser!) I tillegg til å komme i form, med en rekke regelmessige treninger Klasser så vel som yoga (om enn ikke i helgene, så vel som jeg besøkte lørdag så vel som søndag, så jeg ikke fikk inspisere det).

Og ekstremt viktig for den spesifikke søndagen – det var flere arenaer som spilte Super Bowl, inkludert mitt eget vandrerhjem! (Ikke at jeg vil ha alle idretter hele tiden. Å ha det enorme spillet var fint!)

Selv med det skiller Sámara seg ikke ut som et sted som kun henvender seg til amerikanere så vel som kanadiere. Det var mange Costa Rica -turister også, så vel som selv om gruppene ikke blandet seg, hadde du mange bedrifter som først og fremst passet til lokalbefolkningen.

LES MER:

Hvordan beskytte dine personlige eiendeler på stranden

Dette var utsikten fra vandrerhjemmet mitt, Hostel Las Mariposas. Det var en fem-minutters spasertur fra primærgaten samt førte direkte til havet.

Og solnedganger

Det endelige elementet til en perfekt strandby? Vestvendte strender samt nydelige solnedganger.

Dette er grunnen til at jeg satte kursen mot Costa Ricas stillehavskystlinje i stedet for den karibiske kysten. Jeg kan ikke få tilstrekkelig med strandsolsetter – som viLL som Sámara leverte. Bare se på fargene!

Takeaway

Jeg kom nesten ikke til Costa Ricas kystlinje – med direkte busser til Nicaragua fra Monteverde, ble jeg lokket til å bare pakke den inn så vel som å ta turen nordover til billigere beite.

Jeg er glad for at jeg valgte å finne her uansett (og at så mange mennesker fortalte at jeg ikke kunne unngå strendene). Sámara var bare deilig så vel som nydelig og ikke så godt gal eller utviklet, så vel som Costa Rica -kystlinjen er absolutt verdt å se!

Av den grunn setter jeg Sámara på “Go Now” -oppføringen – det er ganske fantastisk som det er akkurat nå, men jeg tror ikke den vil forbli den metoden lenge. Jeg håper du får oppleve det som jeg gjorde.

Les neste:

Beste tiden å se Costa Rica

Solo kvinnelig reise i Costa Rica: Er det trygt?

Inn i skyskogen i Monteverde

Solo kvinnelige reiser i Mellom -Amerika: Er det trygt?

Se alle innlegg om Costa Rica her.

Essensiell info

Samara er funnet på Costa Ricas Nicoya -halvøy. Du er fineste av å få en offentlig buss fra Liberia. Det er også personlige skyttelbuss; De fleste utgifter rundt $ 50, enten det er fra Liberia, Montezuma eller Monteverde.

For mat likte jeg å spise sunt på Raw Vegan Restaurant Elemental så vel som organisk marked/restaurant Samara Organics.

For aktiviteter leide jeg et stand-up paddleboard fra Patos surfeinstitusjon for $ 12 per time.

Jeg bodde på Hostel Las Mariposas, som hadde relativt gode sovesaler så vel som ekstremt bra internett i det dekket utenfor typiske området. Det jeg ikke likte var at det var en ekstremt høy bar som sprengte musikk frem til klokken 01:30 på lørdag (selv om det var fredelig søndag). Sámara er et søvnig sted; Det er ikke en stor belønning å holde seg oppe sent, så vel som de fleste av oss gikk tidlig i seng. Ekskludert støyproblemet likte jeg virkelig vandrerhjemmet. Sovesaler fra $ 15, fungerer fra $ 35, telt samt hengekøyer fra $ 10, bringer ditt eget campingtelt eller hengekøye fra $ 8. Du kan oppdage annen losji i Samara her.

Som alltid foreslår jeg ekstremt å kjøpe reiseforsikringsdekning før turen. Det vil beskytte deg økonomisk i situasjonen alt går galt. Jeg reiser aldri uten det så godt som alltid bruker verdens nomader.

Hvor er din foretrukne strand i Amerika?

Få e -postoppdateringer fra KateNever som savner et innlegg. Avslutt abonnement når som helst!

FornavnFornavn
Siste Namelast -navn
E -postadressen din
Sende inn

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *