• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

Dagen da jeg ble trampet av et esel

** Geit Merk: Dette er det første gjesteposten på vår nye reiseserie: Dagen når …

Vi er glade for å ha vennen vår Jessica fra en lidenskap og et pass bidrar til denne serien. Sjekk ut denne historien fra hennes reiser …

Før jeg kommer inn i dagens aktiviteter, vil jeg begynne med å si at jeg har kommet meg helt etter hendelsen, både psykologisk og fysisk … Jeg føler også det nødvendig å si at Birthright Israel ikke kunne ha forhindret dette på noen måte.

Jeg skal sette scenen: et sted midt i Negev, brennende varmt utenfor beduinsteltet vårt, med mine nyfunnet venner fra min første tur til Israel.

Det er ikke hver dag når jeg er midt i ørkenen. Så hvorfor ikke gjøre alt?!
Jeg var en på all tidhøyt bare å komme fra baksiden av kamelen min jeg hadde ridd et øyeblikk tidligere, så da guiden min beveget meg over til et esel, var jeg alt for det. Kamelturen var ganske stinkende og humpetere enn jeg hadde forestilt meg, så jeg tenkte, kakestykke, det er bare et esel.

Jeg tok feil helt fra det øyeblikket jeg la øynene opp for den lodne tingen.

Det tok all min arbeidskraft bare for å komme på toppen av den tingen! Å være en ganske petite jente, hadde jeg en vanskelig tid med å svinge beina på baksiden av eselet.

Når jeg endelig fikk balansen og satte meg opp, var jeg klar til å gå med resten av gruppen. som alle syntes det var ganske enkelt å komme på.

Bare et øyeblikk eller to senere …

BRAK. Jeg hadde mistet alle sanser, og var helt uvitende om omgivelsene mine. Det føltes som om hele verden krasjet ned på min allerede ømme kropp, og jeg var midt i en drøm. Jeg husker at jeg bare lå der, på sanden midt i ørkenen, ikke helt sikker på hva jeg gjorde på gulvet.

Så åpnet jeg øynene, og det slo meg. Eselen, som jeg hadde kjempet for å komme på, hadde nettopp kollapset under øynene mine. Husk at jeg fortsatt var på eselet.

Det venstre benet mitt ble festet under eselens kropp. Kan ikke bevege en muskel, og mest sannsynlig på grunn av ren redsel, la jeg meg bare der. Ikke sikker på hva jeg skulle gjøre (siden dette tydeligvis ikke var en hverdagsinstant), gjorde jeg rett og slett ikke noe.

Det hele skjedde så raskt. Alt på noen få sekunder.

Det var bare et øyeblikk eller to før min daværende forlovede (nå ektemann) kom seg og trakk meg ut og trakk meg ut under eselet. Kan du se hvorfor jeg giftet meg med ham? Hvilken annen jente kan si at mannen deres reddet dem fra et esel?! Han var min ridder i skinnende rustning, bortsett fra at han hadde på seg basketballshorts og en overdimensjonert t-skjorte.

Uvitende om den tragiske hendelsen som nettopp hadde skjedd et øyeblikk tidligere, hjalp han meg til å reise meg.

Heldigvis gikk jeg bort (mer som haltet bort) med bare noen mindre kutt og blåmerker. Arrangementet kunne ha vist seg mye verre. Jeg kunne ha ødelagt et bein, noe som åpenbart ville bety en tur til sykehuset og mest sannsynlig en rollebesetning. Enda verre ville jeg blitt sendt hjem fra turen (turreglene oppgir at hvis noen deltaker krever sykehusbesøk, blir de sendt hjem umiddelbart).

Jeg lyktes virkelig. Jeg var fremdeles i stand til å vandre opp og ned Masada neste morgen, og flyte i Dødehavet til tross for alle kutt og blåmerker.

Benet vendte noen klønete farger for resten av turen, men de nye vennene mine passet veldig på meg og var alle veldig støttende.

Min eneste anger: ikke å ha et bilde av scenen, med eselet spredt ut på toppen av meg.

Om forfatteren:

Jessica: En lidenskap og et pass
Jessica er skaperen og hovedforfatteren på en lidenskap og et pass. Hun prøver å reise verden så mye som mulig for å kontrollere vandrende lys, alt mens hun har en jobb på heltid og starter karrieren. Hun er ikke en langsiktig reisende; Hun reiser ganske enkelt over lange helger og bryter fra jobb. Målet hennes er å vise andre at reiser er mulig uten å være på en RTW -tur, og billig på det også! Hun håper å inspirere andre til å reise seg og utforske, enten det er i deres egen hage eller 15.000 mil unna.

Du kan også følge henne på Facebook, Twitter og Pinterest.

Ansvarsfraskrivelse: Geiter på veien er en Amazon -tilknyttet og også et tilknyttet selskap for noen andre forhandlere. Dette betyr at vi tjener provisjoner hvis du klikker på lenker på bloggen vår og kjøper fra disse forhandlerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *