• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

Solo i Melbourne for spedbarnsdusjer, husholdningstid, samt mye mat samt rødvin

akkurat da du trodde det var risikofritt å gå tilbake i vannet … yup! Jeg må ompakke så vel som å dra tilbake til flyplassen!

Jim har gitt fra seg tømmene på vår vanlige utgave denne uken, så jeg kan fortelle dere alt om min (semisoli) solo-tid nede i den nydelige byen Melbourne.

Vi har ikke vært tilbake i landet lenge, så vel som muligens det er en flott ting. Hvis jeg hadde tid til å stoppe så vel som å slappe av, har jeg kanskje ikke klart å komme til flyterminalen i det hele tatt! I stedet, mamma så vel som jeg hopper på et fly så vel som å være sørover for litt arbeid, litt husholdningstid, så vel som for å feire den forestående ankomsten av noen nye nieser og/eller nevøer!

Jeg håper du gleder deg over denne vanlige utgaven, angående deg all metoden fra Melbourne, Vic!

Christina xx

Det er vår aller første uke tilbake i Sydney, men ikke så lenge for meg.

Etter å ha bodd ut av kofferten sammen av det som føles som det siste halvåret, koster Jim så vel som jeg til slutt en langhelg fra lang helg. Det føles uvanlig å være fra hverandre, men vi tror det er et flott konsept siden fravær får hjertet til å vokse seg.

Jim bor i Sydney mens jeg flyr ned til Melbourne. Det er en del arbeidstur, men jeg har bedt mamma om å finne med meg slik at vi også kan se husholdningen.

Heldig for mamma, jeg har håndtert penger i noen vanlige flygeblad, så vel som vi flyr ned firmaklassen. Nå er vi ødelagt for å fly igjen, da de behandler deg så på en annen måte når du sitter foran flyet.

Det har gått en stund fordi jeg har fløyet Virgin Australia Company -klassen for innenlandsflyvninger, så vel som tjenestene deres virkelig er ganske gode. Jeg er overrasket over måltidene, drinkene som tilbys så vel som tjenesten er fantastisk. Rop til Rochelle for å få mamma en ekstra champagne, som hun er ekstremt fornøyd med!

Med bekymringsbagasje gjør vi en rask overføring for å hente et kjøretøy i tillegg til å kjøre ned til den viktorianske surfekysten. Vår aller første stopp er Torquay å dra til kusinenes strandhus.

Jeg fant også Peach’s, en av de vakreste kjøpmennene, bare oppover veien. Jeg lover at den som gjør merchandising har et fantastisk øye for detaljer.

Mens vi er i Torquay, må jeg fortelle deg om en fantastisk konkurranse som vi jobber med Amex for #ShopSmallau. Inspiser Instagramen vår her for å oppdage nøyaktig hvordan du kan gå inn for å vinne 2 $ 5000 reisekuponger – en for deg så vel som en for din foretrukne lille butikk.

Mens vi har kjørt den fantastiske Ocean Road før, gjorde vi det så godt, så vel som ikke visste nøyaktig hvor deilige disse kystbyene er. De er som landsbyer ved sjøen, i tillegg til at noen vakre historiske bygninger.

Fetteren min tar oss med på en minitur som stopper ved Geelong, Queenscliff samt Barwon Heads. Badene på Geelong har en praktisk britisk / europeisk følelse med strandpromenadene så vel som brygge.

Vi stopper ved å rulle pin paier for å prøve noen av deres tildeling av vinnende paier (beklager Jim – jeg garanterer å bringe deg tilbake hit!), I tillegg til at jeg kan oppgi frokostpai er ganske velsmakende. Hvis du føler deg eventyrlysten, har de en krokodillepai også.

Vi streifer rundt med bedårende regionale butikker så vel som antikvitetsbutikker som er spekket med byen. Dette stedet er ekstremt skadelig for meg å utforske … det er bare en flott oppgave at søsken min ikke stemmer her med meg. Sammen, Mary så vel som jeg ville bruke alle pengene våre i tillegg til å kjøpe alt!

Og jeg oppdager den fluffeste hjørnetannen jeg noensinne har sett (hans navn er Jedi BTW!)

Og på ettermiddagen tar vi utsikten fra på Heads Restaurant. Det er virkelig skjermet her fra vinden, så vel som solen kommer ut i full styrke. Det er klart det var her de filmet TV -showet “Seachange”.

Jeg kan se hvorfor søskenbarnene mine planlegger å trekke seg her, denne delen av Australia er bare nydelig.

Neste stopp for oss på vår Melbourne -tur er best på den andre siden av bukten ved Mentone. Spedbarnsfeber har truffet kompisegruppen min i tillegg til at jeg feirer en spedbarnsdusj for to av mine store kamerater, Jessica samt Amy.

Jessica har utviklet spenningen ved å vente til i dag for å avsløre om hun har en ung gutt eller en kvinne med denne vakre kaken. Jeg likte å se mamma hennes avtale med da hun klippet kaken for å avsløre at hun forventer en gutt! Det er fremdeles en overraskelse for Amy så vel som hun kommer nær bursdagen min, jeg kunne ikke hjelpe, men antyder ‘Christina’ eller ‘Christopher’ som fantastiske navn.

Morsomt faktum: Jeg ble virkelig forventet å bli kalt Christopher siden de trodde de ventet en gutt! Mitt navn ble også påvirket av å bli født så nær jul.

Fra kystlinjen kjører vi nordover for å dra til med min fantastiske tante Nora. Hun har ikke vært så bra i det siste, så vi prøver å se henne så mye som mulig denne turen. Jeg liker at italiensk mat alltid er i sentrum av fangstene våre, så vel som hun ikke kan slutte å mate oss.

Hun lager til og med fritol, whJeg er en type venetiansk smultring. Jeg kan ærlig talt ikke slutte å spise disse velsmakende bitene. Jeg burde be henne om å instruere meg oppskriften, men jeg forstår når den ikke vil smake nøyaktig det samme når den ikke er tilberedt av henne så vel som med så mye kjærlighet.

Mellom jobb får jeg tid til å ta igjen min bestie, hvis litt unge gutt nå er praktisk talt to. Hun foreslår at vi tilfredsstiller opp i Collingwood på Stomping Ground Brewery.

Det er et kult, familievennlig bryggeri i Melbourne indre by. De gjør bryggeristurer ved middagstid i helgene, så vel som de også gjør en antyder Aperol Spritz hvis du ikke er i øl. Jeg forstår at dette er et område Jim vil like så godt som vi kommer tilbake neste gang vi er i Melbourne.

Før jeg drar til flyplassen, forventes det at jeg spiser lunsj med den store smadgen, men dessverre har hun ikke det bra. Hun kan ikke komme seg ut av huset, men vi tar feiringen til henne. I tillegg til rett før vi dro husket hun for å ta et bilde sammen.

Hun forventer også et spedbarn i desember (i nærheten av bursdagen min i tillegg til at jeg antydet at “Christina” ville være fantastisk for spedbarnsjenta hennes). Jeg er veldig begeistret for alle de nye spedbarnene som dukker opp rundt jul i år.

Tilbake i Sydney har Jim til slutt blitt dekomprimert hjemme. Han har vært vanskelig på jobben med å redigere videoer (som du har sett i de nyeste meldingene våre her, så vel som her), samt på samme måte som håndteres for å få tak i en av hans besties som gjaldt opphold i tillegg til å holde ham i selskap. De gledet på sigarer så vel som whisky ved havnen, så føler deg ikke så dårlig; Han hadde det ganske bra mens jeg var borte.

Jeg har håndtert færre enn fire netter hjemme fordi vi har fløyet tilbake fra London, så den kommende uken kommer til å bli stille. Vi har sannsynligvis ikke så godt mye å rapportere i vår neste vanlige utgave – jeg ser bare frem til å fange opp litt søvn.

Men jeg vil mest sannsynlig bruke helgen på å søke etter flyvninger tilbake til Melbs, det er så flott for ånden å gå til kompisene våre så vel som husholdning der.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *