• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

Adventurous Kate inneholder tilknyttede lenker. Hvis du kjøper gjennom disse koblingene, vil jeg tjene en provisjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Så mye bra skjedde denne måneden – men jeg kommer til å åpne med en historie.

Jeg trengte å kjøpe en ny stroppeløs BH før Antigua -turen, så jeg dro til Victoria’s Secret. Jeg prøvde på min vanlige størrelse, 36B, sammen med rundt 34Bs og 34Cs og 36Cs bare for å dekke basene, og ingenting passet meg riktig. Jeg sukket og bestemte meg for å ringe inn salgskvinnen for å bli målt. De fleste kvinner har på seg feil bh -størrelse; Jeg var sannsynligvis av også.

“Jeg har hatt på meg en 36B for alltid,” sa jeg til henne mens hun såret båndet rundt meg. “34B før det. Men kroppen min har endret seg siden jeg begynte å trene – kanskje jeg faktisk er en C? ”

“Nei kjære. Du er en 32DD. ”

Jeg blanket. “Tuller du meg?”

“Nei. Dette er din virkelige størrelse. ”

32DD. Høydepunktet. bokstavelig talt den beste størrelsen som finnes på planeten. Har jeg seriøst hatt dobbelt d er hele mitt voksne liv uten å ha peiling?! Tilsynelatende.

Jeg brukte den neste timen på å prøve på noen få dusin bh – alle slags former og stiler. Det viser seg at måling ikke var en fluke. 32DD passer meg perfekt. Og nå må jeg kjøpe en helt ny BH -samling fordi jeg har innsett hvor dårlig de gamle har montert meg. Du skal ikke pirke ut av toppene som en soufflé.

I det store av ordningen, betyr bh -størrelsen din virkelig? Nei selvfølgelig ikke. Men jeg skriker det fra hustakene uansett fordi det var så god overraskelse.

Jeg føler meg som Dorothy i trollmannen til Oz. Hele mitt liv har jeg levd som en perfekt gjennomsnittlig B-cup, og hvem visste at jeg hadde dobbelt ds hele denne tiden?!

Destinasjoner besøkt

New York, NY

Long Bay, English Harbor, St. John’s og Turner Beach, Antigua

Ansonia, Ct

Bilde: Brendan Van Son

Høydepunkter

En utrolig tur til Antigua. Dette er en av de beste turene jeg har hatt på veldig lang tid, og jeg kan ikke vente med å dele alle historiene med deg. Traverse satte på en minikonferanse for reiseinnholdsskapere på denne fantastiske lille øya. Vi bodde alle på det samme all-inclusive feriestedet, verandaen, vi valgte aktivitetene vi ønsket å gjøre, og vi hadde i utgangspunktet en åpen bar i syv dager i strekk.

Antigua er en nydelig liten karibisk øy – og så lett å komme til fra New York, med direkteflyvninger på flere flyselskaper! Å sprede ut i vann hengekøyer var strålende, og det var å sjekke ut markedene og spise den søteste svarte ananas, Antiguas signaturfrukt. Å ri på en katamaran, ta inn solnedgangen, i tillegg til å galivere over utsikten over Shirley Heights – bare ren magi. Og jeg blir inspirert når jeg tilbringer så mye tid med mine kreative kolleger! Forvent mer om Antigua snart.

Å skaffe mer enn $ 1000 for Naral Pro-Choice America. I kjølvannet av angrep på reproduktive rettigheter i USA startet jeg en innsamling på den eventyrlystne Kate Facebook -siden – og så mange av dere fliset inn. Jeg elsker at jeg kan stole på at du skal stå opp for urettferdighet og legge pengene dine bak den. Takk skal du ha.

Ser Blks, et nytt off-Broadway-spill. Jeg fikk komponerte billetter til dette showet på det splitter nye MCC Theatre i Hell’s Kitchen. Dette stykket var så morsomt, jeg kunne ikke slutte å le! Det er merket som “som Broad City eller Girls, men med svarte kvinner,” og det er pent på nesen – men mye mer som Broad City. Showet er omtrent tre tjue-noe svarte kvinner som bor i Brooklyn og takler livene sine, kjærlighetene og fuckeriet som New York presenterer. Jeg elsket det, og du skulle se det.

Å oppdage et K -tog i naturen. Den andre natten ventet jeg på et tog på Canal Street og et K -tog trakk opp på det lokale banen! Dette er sprøtt fordi K -toget ikke har vært i tjeneste siden 1988. Som i da Reagan var president. På en eller annen måte har togene fortsatt disse gamle tegnene, og med en sekskant nøkkel klarte noen pranksters å vende dem til K -toget. Bisarr.

Jeg la den ut til NYC Subreddit, og det gikk viralt. Det er alltid trippy når leserne dine kjenner deg igjen på Reddit!

Få profesjonelle bilder tatt i Soho. Jeg elsket den gule kjolen jeg fikk for Antigua, så jeg ansatt en fotograf fra Airbnb -opplevelser for å gjøre en fotoshoot. Det er hyggelig å endelig ha noen gode profesjonelle bilder med base i New York!

Tilbringe tid med to av mine små kjærligheter. To av de små babyene i livet mitt har nylig blitt bedårende rambunctious småbarn. Jeg elsker å få tilbringe tid med dem. Og jeg smeltet i stykker da en liten gutt tok to skritt mot meg for første gang noensinne. Og nå elsker han å stikke meg med et sverd og fnise mens jeg skriker og later som jeg er skadet.

Mange morsomme tider i New York. Ny spiser, nye drinker, morsomme tider med venner.

Utfordringer

Mister en venn. Se “In Memoriam” nederst i dette innlegget for mer. Og ærlig talt, når noen dør, føles det latterlig å klage på alt annet som skjedde denne måneden.

To av mine nære venner flyttet anullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *