• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

eventyrlystne Kate består av tilknyttede lenker. Hvis du kjøper gjennom disse koblingene, vil jeg tjene en provisjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Da jeg ankom Lisboa, slo to ting meg umiddelbart: hvor vakker byen var, og hvor sinnsykt kupert byen var. Som så kupert som San Francisco, bare med brostein.

Jo mye mer jeg ble kjent med Lisboa, de mye mer sammenligningene jeg tegnet mellom Lisboa og San Francisco. Det var selvfølgelig kupert, men det var også mye mer temperert enn området rundt, og hadde en spirende, hip underjordisk scene. Hipster City.

En stor forskjell: Mens San Francisco er tåkete og kul, er Lisboa rent solskinn.

Den kvelden møtte jeg en person på vandrerhjemmet fra San Francisco som nå bor i Lisboa. Jeg fortalte ham observasjonene mine og spurte ham hva han trodde.

Han brakte frem den mest kreative analogien jeg har hørt på lenge:

“Lisboa og San Francisco er to tvillingbrødre atskilt ved fødselen og sendt til forskjellige barnehjem. San Francisco blir adoptert umiddelbart, gjør det bra på skolen, holder seg utenfor problemer, går på en Ivy League -høyskole og blir en stor suksess.

“Lisboa er et problem barn, og eldes ut av barnehjemmet klokka 18, og henvender seg til kriminalitet. Men etter hvert tar han en beslutning det er nok og kommer til poenget med å eie, som en tortilla -stand. Noe som er flott for ham, med tanke på hvor langt han er kommet, men likevel er det bare en tortilla -stand. ”

Lisboa: Den tidligere kriminelle vendte tortilla -standen.

Fra det øyeblikket jeg forlot parkeringsplassen for flyplassen, observerte jeg at det var graffiti over hele byen. Men mens graffitien var undergravende, var den ikke ondsinnet. Graffitien, for det meste, øker byens skjønnhet.

Det er til og med på de populære trikkene.

Nabolagene er særegne og mangfoldige. Mest populær er Alfama, det gamle kvarteret, der folk bor i bittesmå, svingete gater.

Utsikten fra toppen er også ganske imponerende:

Etter mye overveielse valgte jeg Principe Real for å være nabolaget mitt da jeg kommer tilbake til Lisboa i en uke på onsdag. Principe Real er det nye hofteområdet, med mange kule butikker og kafeer, og selv om det er nær det vanvittige nattelivet til Bairro Alto, er det stille og det er mange parker.

Og snakker om det nattelivet i Bairro Alto – jeg sjekket det ut, og det er sinnssykt. Selv mye mer opprørende enn jeg trodde det ville være.

Se på hundrevis om ikke tusenvis av mennesker som står i gatene med drinkene sine – åpne containerlover blir forbannet. Det er dusinvis av barer og et glass Sangria koster en euro. En gigantisk solo -kopp full av Sangria koster bare to euro.

Det var som Vegas – men i motsetning til Vegas, kunne du faktisk ta drinken din inn i en ny bar!

Og neste morgen?

Det var som om ingen noen gang hadde vært der.

Jeg er så i ekstase til å tilbringe en hel uke i Lisboa. Denne byen er like fascinerende som den er vakker, og jeg kan ikke vente med å vise deg mye mer av det!

Få e -postoppdateringer fra KateNever Miss et innlegg. Avslutt abonnement når som helst!

FornavnFornavn
Siste Namelast -navn
E -postadressen din
Sende inn

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *