• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

eventyrlystne Kate består av tilknyttede lenker. Hvis du kjøper gjennom disse koblingene, vil jeg tjene en provisjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Av alle gangene å besøke Italia, anbefaler jeg alltid at folk besøker om høsten. Det er noen få grunner til det: været er ikke så smeltende varmt, det er ikke så mange ferierende folkemengder, og høsten er førsteklasses sesong for å glede seg over den rikholdige høsten.

Utover de tydelige grunnene er det imidlertid noe jeg elsker med Italia om høsten. Kanskje det er at høsten er det nye året for mote og ingen nasjonalitetskjoler generelt sett bedre enn italienerne. Men i en region som er så god som Emilia-Romagna, handler Fall om matfestivaler og mange av dem.

Første gang jeg sjekket ut Emilia-Romagna i oktober, for to år siden, var det kaldt-langt kaldere enn England den gangen. Jeg forbannet meg for ikke å ha med meg en vinterjakke, i stedet måtte jeg ty til min ikke-stilige-nor-passable-in-italy-hva som helst fleece. I det minste var det svart.

Denne gangen lyktes jeg ut i stor grad – været var fantastisk. Selv om jeg gruet meg til å måtte skaffe meg en frakk jeg bare ville trenge i to uker, måtte jeg aldri ha på meg noe tyngre enn en blazer med et skjerf, og noen dager var så varme, jeg kunne bli jakkefri.

Som et resultat hadde jeg en fantastisk tid, og det gjenspeiles i bildene mine. Her er høstens beste i Emilia-Romagna.

Er det noe bedre enn en skarp høstdag med en knallblå himmel?

Spesielt når det ser så bra ut mot de gule bladene.

I Bologna endres midtpunktene sesongmessig. Sommerens friske blomster blir erstattet av forskjellige kalebasser om høsten. (Og ja, bloggervennene mine og jeg gjorde smarttelefonutfordringen og la telefonene våre under gourd for å sikre at vi faktisk ville snakke med hverandre.)

Fall er selvfølgelig trøffelsesong. Se på størrelsen på den svarte trøffelen!

Lea kjæledyrhunden var vår uredde trøffeljeger. Hun ble belønnet med ost. En kjæledyrhund etter mitt eget hjerte.

På søndager i oktober blir byen Sant’agata Feltria til en gigantisk trøffelfestival.

Her finner du folk i alle aldre som blir med på moroa.

Og trøfler verdt hundrevis av dollar. Denne var den største jeg så hvor som helst.

Leverandører som går opp og ned at produktet deres – i dette tilfellet, skat – er det aller beste!

Og ferske råvarer, lyse og fargerike på denne tiden av året.

Du finner skjeggete ostekjære hipstere …

Sammen med skjeggete soppelskende hipstere …

Og den rare mengden av skotskmenn. (Jeg spurte disse lokalbefolkningen hvorfor de kledde seg ut som skotskmenn for trøffelfestivalen. “Perche nei?” En av dem fortalte meg. Hvorfor ikke, faktisk! Gir best mening!)

Tartufesta, trøffelfestivalen i byen Sasso Marconi, brukte opp noe annet – håndverksøl.

Men det mest underholdende var å glede seg over denne mannen steket hans stekepanne med kastanjer!

Men hvis du heller vil komme deg bort fra festivalmengdene, er høsten en fantastisk tid til å glede seg over det store utendørs. Ta en spasertur gjennom landskapet i Emilia-Romagna med vennene dine, og det ser ut som noe ut av renessansen.

Alternativt, ta en tur med din beste venn!

Noen ganger er de grå høstdagene like vakre som deres blåskyede kolleger.

Og når den er sammenkoblet med en sti gjennom en skog, får den en nifs effekt.

Inntil du møter skapningen som bor i denne skogen …

DETTE. KATT. Dette er sannsynligvis det nærmeste jeg noen gang har vært å kidnappe noens kjæledyr. Denne katten ser ut som en mye mer portly versjon av Grumpy Cat (faktisk ville jeg ikke bli sjokkert hvis den spiste gretten katt), men den var fantastisk søt og ville ha mange kos og riper. Jeg elsker deg, Fat Kitty!

Fall indikerer at det er på tide å smake på den nyeste årgangen på din lokale vingård eller agriturismo, som jeg gjorde på Isola del Sasso. Og av det indikerer jeg alle vinene. Jeg mener, enhver vingårdseier vil oppmuntre deg til å ta prøver av alt de har …

Noe som fører til slutten av en vanlig høstkveld i Emilia-Romagna-etter et flersetters måltid som ble servert i løpet av flere timer, og restauranten bruker bare en middagsseter, noen få flasker med hver eneste hvitvin som helles for bordet, Etter å ha avsluttet rett før midnatt med et siste glass hvitt gledet seg over utendørs under en fullmåne. Fullkommenhet.

Hvilket bilde er din favoritt?

Dette er en blogg ville kampanje, opprettet og administrert av Iambassador i samarbeid med Emilia-Romagna Tourism Board. AdventureusKate.com opprettholder full redaksjonell kontroll over innholdet publisert på dette nettstedet.

Få e -postoppdateringer fra KateNever som savner et innlegg. Avslutt abonnement når som helst!

FornavnFornavn
Siste Namelast -navn
E -postadressen din
Sende inn

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *