• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

Sør -Afrika: Mye mer enn jeg noen gang har tenkt på

eventyrlystne Kate inkluderer tilknyttede lenker. Hvis du kjøper gjennom disse koblingene, vil jeg tjene en provisjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Jeg har vært i Sør -Afrika i to uker, og jeg er fremdeles i vantro til hvor mye dette landet har imponert meg.

Er Sør -Afrika det jeg trodde det ville være? Det var bedre.

Jeg visste at jeg ville glede meg over det, men jeg ante ikke at jeg ville glede meg over det så mye. Her er noen av måtene Sør -Afrika overrasket meg:

Johannesburg er faktisk mye moro.

Få byer har dårligere rykte enn Johannesburg – mange mennesker beskriver det som kjedelig i beste fall og skadelig i verste fall, men jeg ble sjokkert over hvor mye jeg gledet meg over denne byen.

Johannesburg er hjemsted for fantastiske historiske og kulturelle steder, fantastiske nabolag, så mange elegante hoteller, barer og restauranter – og mange viktigere, Joburg har faktisk stil. Mange mennesker her kler seg så godt, spesielt mennene, og det gjenspeiler når du går rundt high-end shoppingområdene.

De fleste reisebyråer forteller folk at de burde hoppe over Johannesburg. Jeg er uenig helhjertet.

Å se dyr på safari vil flytte deg til tårer.

Jeg gledet meg til vår Kruger -safari, men jeg ante ikke hvor dypt beveget meg var – enten det var å se en familie av neshorn krasjet gjennom skogen, eller se på en gepardfest på drapet som gribber og en liten jackal kjempet for den forblir, eller lo som en elskelig baby -elefant prøvde å skremme oss av, eller se en unnvikende Honeybadger Dodge gjennom børsten, og sannsynligvis lette etter en slange å spise.

Det fikk meg nesten til å gråte. Å se dyr som disse i sitt naturlige miljø er ekstremt rørende.

Å gå på safari er noe som enhver større reisende burde prioritere å gjøre minst en gang i livet.

Townships er øyeåpnende-og mye tryggere å sjekke ut enn du tror.

Mens vi var i Joburg, dro vi ikke bare til Soweto, den mest kjente township-vi dro til Alexandra, som vår fremragende guide, Robin, fortalte oss er “hvor folk fra Soweto går når de vil ha en township-opplevelse.”

Jeg ante ikke om det ville være trygt for meg å ta med iPhone, eller om jeg måtte gå rundt og klemte vesken som jeg gjør i Barcelona, eller om alle ville gå rundt med våpen.

Men det var ikke det skremmende stedet jeg forestilte meg. Alex var lys, den var fargerik, den var fylt med så mye liv, og jeg følte meg ikke risikabelt et øyeblikk. I stedet for å være mål, ble vi ønsket velkommen ganske bokstavelig med åpne armer. (Essential Merk: Bare sjekk ut townships med en guide som vet hva han eller hun gjør.)

Det blå toget er litt som en rapvideo.

Å ri på et av verdens mange glamorøse tog var en fantastisk opplevelse. Det er ingen bedre måte å reise verden rundt på enn med luksuriøse tog! Jeg hadde faktisk min egen butler!

Og alt er inkludert. Noe som innebærer at vi i 27 timer fikk praktisk talt alt våre hjerter ønsket.

Og så tilbrakte vi kvelden i Cigar Lounge, kledd i våre fineste klær, røyker cubanere og drakk Remy Martin.

Maten er fantastisk – og det samme er vinen.

Jeg spiste som kongelige i Sør -Afrika. Blant matvarene jeg har prøvd her, er struts, kudu, springbok (bildet over), langoustines og østers blant de mest minneverdige. Noen av haute -tilbudene? grønn te panna cotta, pærer tappes i port, vaktel veloute med svinekjøtt og vaktelegg …

Det trenger ikke å være fancy. Sør -afrikanere lever for øl og grillmat. Jeg vet ikke hva de legger i Boerewors (pølsene), men de er så gode her.

Og vinene. Sør -Afrika har noen deilige pinotages, laget i Winelands -regionen rett utenfor Cape Town. Min favoritt: Hamilton Russell Pinotage. Jeg må bringe noe av det tilbake til England.

Cape Town har verdens mange fantastiske naturlige omgivelser.

En av verdens mange dramatiske kystlinjer, bordfjell sett fra alle retninger, et tydelig utvalg av flora som du ikke vil finne andre steder i verden, vingårder, pingvinfylte strender og så mye solskinn-kan noen by være mye mer Fantastisk enn dette?

Cape Town ber bare om å bli fotografert fra alle vinkler. Du vil ikke kunne holde hendene fra kameraet.

(For rekorden hører jeg Rio de Janeiro også der oppe, men jeg har ikke vært i Rio!)

Sør -Afrika er hjemsted for så mye kulturelt mangfold.

Sør -Afrika har 11 offisielle språk og dusinvis av etniske grupper. Det er ikke bare svart, hvitt og fargede (blandede løp) mennesker – hvitt er delt mellom Afrikanerne og engelsktalende; Det er mange afrikanske etniske grupper, inkludert Xhosa og Zulu, og det er også en betydelig indisk befolkning.

Og ja, dette mangfoldet har ført til ganske mye uro i Sør -Afrika i forrige århundre, og ikke bare fra apartheid. Jeg kan ikke engang begynne å sette historien til Sør -Afrika inn i et enkelt innlegg. Men i dag tilfører det så mye kultuSør -Afrika: Mye mer enn jeg noen gang har tenkt på (###) eventyrlystne Kate inkluderer tilknyttede lenker. Hvis du kjøper gjennom disse koblingene, vil jeg tjene en provisjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Jeg har vært i Sør -Afrika i to uker, og jeg er fremdeles i vantro til hvor mye dette landet har imponert meg.

Er Sør -Afrika det jeg trodde det ville være? Det var bedre.

Jeg visste at jeg ville glede meg over det, men jeg ante ikke at jeg ville glede meg over det så mye. Her er noen av måtene Sør -Afrika overrasket meg:

Johannesburg er faktisk mye moro.

Få byer har dårligere rykte enn Johannesburg – mange mennesker beskriver det som kjedelig i beste fall og skadelig i verste fall, men jeg ble sjokkert over hvor mye jeg gledet meg over denne byen.

Johannesburg er hjemsted for fantastiske historiske og kulturelle steder, fantastiske nabolag, så mange elegante hoteller, barer og restauranter – og mange viktigere, Joburg har faktisk stil. Mange mennesker her kler seg så godt, spesielt mennene, og det gjenspeiler når du går rundt high-end shoppingområdene.

De fleste reisebyråer forteller folk at de burde hoppe over Johannesburg. Jeg er uenig helhjertet.

Å se dyr på safari vil flytte deg til tårer.

Jeg gledet meg til vår Kruger -safari, men jeg ante ikke hvor dypt beveget meg var – enten det var å se en familie av neshorn krasjet gjennom skogen, eller se på en gepardfest på drapet som gribber og en liten jackal kjempet for den forblir, eller lo som en elskelig baby -elefant prøvde å skremme oss av, eller se en unnvikende Honeybadger Dodge gjennom børsten, og sannsynligvis lette etter en slange å spise.

Det fikk meg nesten til å gråte. Å se dyr som disse i sitt naturlige miljø er ekstremt rørende.

Å gå på safari er noe som enhver større reisende burde prioritere å gjøre minst en gang i livet.

Townships er øyeåpnende-og mye tryggere å sjekke ut enn du tror.

Mens vi var i Joburg, dro vi ikke bare til Soweto, den mest kjente township-vi dro til Alexandra, som vår fremragende guide, Robin, fortalte oss er “hvor folk fra Soweto går når de vil ha en township-opplevelse.”

Jeg ante ikke om det ville være trygt for meg å ta med iPhone, eller om jeg måtte gå rundt og klemte vesken som jeg gjør i Barcelona, eller om alle ville gå rundt med våpen.

Men det var ikke det skremmende stedet jeg forestilte meg. Alex var lys, den var fargerik, den var fylt med så mye liv, og jeg følte meg ikke risikabelt et øyeblikk. I stedet for å være mål, ble vi ønsket velkommen ganske bokstavelig med åpne armer. (Essential Merk: Bare sjekk ut townships med en guide som vet hva han eller hun gjør.)

Det blå toget er litt som en rapvideo.

Å ri på et av verdens mange glamorøse tog var en fantastisk opplevelse. Det er ingen bedre måte å reise verden rundt på enn med luksuriøse tog! Jeg hadde faktisk min egen butler!

Og alt er inkludert. Noe som innebærer at vi i 27 timer fikk praktisk talt alt våre hjerter ønsket.

Og så tilbrakte vi kvelden i Cigar Lounge, kledd i våre fineste klær, røyker cubanere og drakk Remy Martin.

Maten er fantastisk – og det samme er vinen.

Jeg spiste som kongelige i Sør -Afrika. Blant matvarene jeg har prøvd her, er struts, kudu, springbok (bildet over), langoustines og østers blant de mest minneverdige. Noen av haute -tilbudene? grønn te panna cotta, pærer tappes i port, vaktel veloute med svinekjøtt og vaktelegg …

Det trenger ikke å være fancy. Sør -afrikanere lever for øl og grillmat. Jeg vet ikke hva de legger i Boerewors (pølsene), men de er så gode her.

Og vinene. Sør -Afrika har noen deilige pinotages, laget i Winelands -regionen rett utenfor Cape Town. Min favoritt: Hamilton Russell Pinotage. Jeg må bringe noe av det tilbake til England.

Cape Town har verdens mange fantastiske naturlige omgivelser.

En av verdens mange dramatiske kystlinjer, bordfjell sett fra alle retninger, et tydelig utvalg av flora som du ikke vil finne andre steder i verden, vingårder, pingvinfylte strender og så mye solskinn-kan noen by være mye mer Fantastisk enn dette?

Cape Town ber bare om å bli fotografert fra alle vinkler. Du vil ikke kunne holde hendene fra kameraet.

(For rekorden hører jeg Rio de Janeiro også der oppe, men jeg har ikke vært i Rio!)

Sør -Afrika er hjemsted for så mye kulturelt mangfold.

Sør -Afrika har 11 offisielle språk og dusinvis av etniske grupper. Det er ikke bare svart, hvitt og fargede (blandede løp) mennesker – hvitt er delt mellom Afrikanerne og engelsktalende; Det er mange afrikanske etniske grupper, inkludert Xhosa og Zulu, og det er også en betydelig indisk befolkning.

Og ja, dette mangfoldet har ført til ganske mye uro i Sør -Afrika i forrige århundre, og ikke bare fra apartheid. Jeg kan ikke engang begynne å sette historien til Sør -Afrika inn i et enkelt innlegg. Men i dag tilfører det så mye kultu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *