• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

Mine beste reiseøyeblikk i 2015

eventyrlystne Kate består av tilknyttede lenker. Hvis du kjøper gjennom disse koblingene, vil jeg tjene en provisjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Hvert år liker jeg å ta oversikt over de beste reisemomentene i året. Dette året hadde mye! Jeg sjekket ut 21 land totalt, et antall jeg tviler på å gjenta når som helst i nær fremtid, og jeg hadde noen av de lykkeligste øyeblikkene i reisedagene mine.

Hva gjør et fantastisk reisemoment? De er ikke nødvendigvis de mest eventyrlystne tingene jeg har gjort, og heller ikke de mest ekstreme aktivitetene eller de mest avsidesliggende stedene. Jeg prøver bare å fokusere på øyeblikkene der jeg følte det absolutt lykkeligste.

Her er de beste øyeblikkene i 2015!

Den andre natten med sjødans i Montenegro

“Beste natt i livet mitt,” skrev jeg på Facebook før jeg falt i sengen omtrent klokka 08.00. Som selvfølgelig indikerer å våkne opp til en million “Hvilken koblet du opp med?” meldinger fra venner. Ingen av dem pervs. Alvor. Hvem sier at det må være romantisk involvering i kjøp for å ha den beste natten i livet ditt?

Jeg er seriøs. Den andre Night of Sea Dance -festivalen var den beste natten i livet mitt. Det er sjelden at fantastisk musikk, fantastiske vibber, fantastiske mennesker og en fantastisk setting som den montenegrinske kysten kommer sammen så perfekt.

Flyfasiliteter og TCT – Blå til rosa og blått igjen.

Til i dag hører jeg på sanger fra den kvelden, danser i setet mitt og smiler med tårer i øynene. Jeg kan praktisk talt fremkalle følelsen av å være tilbake der. Nesten.

Å slippe unna vinteren på den siste flyvningen til Mellom -Amerika

Jeg var i New York og krasjet med venner i noen dager før jeg skulle fly til Costa Rica. Inntil vi uventet fikk beskjed om at en stor snøstorm var på vei ut på dagen for flyturen min. Jeg hemmet og hakket, og tok en beslutning om å fly ut en dag tidlig.

Takket være JetBlue kunne jeg flytte flyet mitt et døgn tidligere uten å måtte betale et endringsgebyr. Og mann, var det en lettelse! Jeg hadde faktisk kuttet ting litt for nær, og snøen kom faktisk i løpet av noen timer – noe som indikerer at jeg hadde gjort den på den siste flyvningen til Costa Rica fra JFK.

Snøen rammet hardt. Nordøst ble forkrøplet i flere dager. Og den siste vinteren ble faktisk spilt inn som den snødeste vinteren i Bostons historie! For et rush det var å unnslippe det akkurat i tide.

Den mye episke beat dråpen gjennom tidene i Antigua

Jeg vil huske dette øyeblikket resten av livet. På min andre turné var de åtte av oss på en klubb i Antigua, Guatemala, og satte våre nyvunne salsaferdigheter på prøve med lokalbefolkningen, til musikken ble mye mer dansende.

Det var en sang ingen av oss noen gang hadde hørt før. Likevel følte vi alle spenningen stiger, og kramlet sammen, til takten falt –

Og de åtte av oss hoppet opp samtidig og droppet takten hardere enn noen takt har blitt droppet i historien til denne planeten.

Alvor. Det kan ha vært det beste øyeblikket i livet mitt.

(Dette bildet ble faktisk tatt i El Tunco på et fremragende lokalt strandfest, som lett kunne ha sin egen plass på denne listen.)

Et øyeblikk av klarhet på Mount Etna

Moren min, søsteren min, og jeg abonnerte for en ettermiddagsutflukt av Mount Etna på Sicilia, noe som ville ta inn vulkanen fra mange sider. Vår første aktivitet på reiseruten? Synkende ned i et lavarør.

Av en eller annen grunn ble jeg truffet av en sterk følelse – jeg ville ikke gjøre dette. Ikke at det var farlig. Det var bare ikke ideelt for meg på den tiden. Jeg ba mammaen og søsteren min om å gå foran, at jeg bare ville bruke tid på å sitte på vulkanen.

Jeg hadde aldri vært med å meditere før, men noe tvang meg til å lukke øynene og rydde tankene mine. Kanskje var det kraften til vulkanen, men den fraktet meg til et sted hvor jeg tydelig kunne se noen av mine interne dilemmaer som en utenforstående.

Når jeg satt på den vulkanen med lukkede øyne, gjaldt jeg umiddelbare, uforanderlige konklusjoner om spørsmål jeg hadde vært i konflikt med i flere måneder.

Jeg har vurdert at det startet en vanlig meditasjonspraksis, og det har gjort enestående ting for tankene mine, men jeg har fremdeles aldri hatt klarhet som jeg gjorde på Mount Etna.

Svømme gjennom hulene i Semuc Champy

Jeg har sagt før at dagen min i Semuc Champy var min favorittdag i Guatemala, om ikke Mellom -Amerika som helhet! Jeg elsket tiden min med å svømme i bassengene og beundre det fjellrike landskapet.

Men den beste delen av alle var å utforske hulene i nærheten. Guatemala har omtrent null sikkerhetsforskrifter, så vi svømte gjennom huler, presset gjennom trange passasjer og til og med hoppet inn i bassengene uten hjelmer eller noe problem for personlig sikkerhet.

Vi svømte enhånds og holder stearinlys over hodet som Frihetsgudinnen. We Got War Panullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *