• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

Adventuryous Kate består av tilknyttede lenker. Hvis du kjøper gjennom disse koblingene, vil jeg tjene en provisjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Sommeren har ankommet New York City! Og ikke et øyeblikk for tidlig. Mai var en lang strekning av grå morgener og duskregn ettermiddager, slik det vanligvis er i nordøst. Og så slo jeg ned og ba meg selv om ikke å miste troen, at det grå ville brenne av og det ville bli fantastisk igjen.

Jeg brøt endelig ut av byen etter å ha tilbrakt hele april på Manhattan og Brooklyn. mye viktig? En fantastisk solotur til Savannah, en fantastisk dagstur til North Fork, jeg skrev det som kan være mitt beste blogginnlegg noensinne, og jeg gjorde så mange minner med venner.

Dette er hva som gikk ned i mai!

Destinasjoner besøkt

New York, Riverhead, Mattituck, Cutchogue, Greenport og Orient, New York

Savannah, Georgia

Favorittdestinasjoner

Savannah holder mitt hjerte, nå og for alltid. Så igjen, også New York.

Høydepunkter

Tilbringer tre sjarmerende dager i Savannah. Jeg har allerede vokset poetisk om mye av turen, men jeg indikerer det virkelig – Savannah er et sted jeg håper å komme tilbake til regelmessig.

Gjør en dagstur til North Fork of Long Island. Over Memorial Day -helgen dro fire av venninnene mine og jeg ut til North Fork for å sjekke ut vingårder, natur og mat. Det var en fantastisk dag, og jeg skal skrive om det mye mer i dybden de kommende ukene.

Harlem hendelser. En av favorittene mine denne måneden var den årlige Crawfish -festivalen på Wallace, som inneholdt mange Crawdads, Blue Hawaii -cocktailer og et messingband som kunne ha vært rett ut av New Orleans! Jeg tok også en titt på Astor Row med sine signatur verandaer, i motsetning til noen annen gate i New York. Og et nytt bakeri åpnet i nærheten av meg – Hamiltons bakeri – og det er sannsynligvis den beste kafeen i nabolaget mitt for å jobbe.

New York funn. Noen nye favoritter denne måneden var det ekstraordinære taket på 230 femte i Flatiron, Kickass Cover Band på Cafe Wha? i landsbyen, og tok East River Ferry fra Williamsburg til Dumbo i Brooklyn og får fantastiske skudd når du passerer under de tre broene.

Hosting venner. Jeg hadde tre gjester denne måneden. Jeg elsker å åpne hjemmet mitt for venner som går gjennom New York og introduserer dem for Harlem! (Min sofakrasjende karma-restaurering er stadig så lett.)

Oppdager Brooklyn Cat Cafe. For et fantastisk sted! Etter at katt- og kjæledyrhundkaféer blomstret i Asia, er de nå knyttet til Europa og USA! Brooklyn Cat Cafe er i Cobble Hill, den koster bare $ 5 å spille med kattene i 45 minutter, du kan kose dem alle bortsett fra de splitter nye kattungene, og alle kattene er tilgjengelige for adopsjon.

Cooking opp en storm. Jeg gleder meg over å ha et kjøkken og har fått tilbake matlagingsferdighetene som jeg ikke har brukt på mange år. Denne måneden var to av de beste tingene jeg laget thailandske oppskrifter fra Chrissy Teigens cravings kokebok. Svinekjøttstoppet agurksuppe? Morsom, morsom å lage og en åpenbaring. Jok Moo (Thai Rice Porridge med svinekjøtt)? Kanskje det beste jeg noensinne har laget.

Og jeg tok en beslutning om å begynne å bruke gullsmykker igjen. Jeg vet at det høres dumt ut, men jeg har hatt utelukkende sølv med tanke på den videregående skolen! I disse dager lager mange designere bare brikkene sine i gull, så jeg regnet med at jeg kunne prøve det.

Utfordringer

Dette var en ganske enkel måned, men jeg hadde en forekomst da jeg ble låst ut av nettstedet mitt. En av pluginene gikk ned og ingen kunne logge seg på noe sted. Det var morsomt å fikse.

Det og jeg måtte oppgradere verten min til en mye dyrere plan, nok en gang. Gutter, du vil ikke vite hvor mye jeg betaler for å være vert for dette nettstedet. Det er uanstendig. Jeg kunne få en ganske flott brukt bil med det jeg betaler for vertskap hvert år.

Det mest populære innlegget

10 kjærlighetshistorier fra mine reiser – og jeg vil satse på at dette er det beste innlegget jeg noensinne har skrevet.

Andre innlegg

“Hvordan kan jeg reise og tjene penger som deg, Kate?” – Paradispakken er tilbake, og det er den smarteste get du kan lage i år.

Jager solnedganger i Santorini – solnedgangsbilder fra et av de mest fantastiske stedene på jorden.

16 grunner til å bli forelsket i Savannah, Georgia – jeg er vanvittig forelsket i denne byen, og her er grunnen.

For rasisten hadde jeg misnøye med å møte nylig – absolutt det styggeste øyeblikket av året så langt.

Nyheter og kunngjøringer

Dette var en stor måned for opptredener!

Først av altnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *