• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

Hva innebærer romantikk for deg? Carly Jacobs fra Smaggle.com

Vi spør vår vakre gode venn Carly fra Smaggle.com Hva innebærer romantikk for henne. Bli forberedt på noen opplysende, morsomme så vel som innsiktsfulle løsning på denne utfordrende bekymringen fra kvinnen som hjelper deg med å være stjernen i ditt eget liv!

Vi forsto at vi var på en mester da vi ba Carly om hennes synspunkt på romantikk. Hennes syn på livet er det jeg vil ringe entall. Hun er frittalende, fast i sin tro, så vel som mange betydelig praktisk så sint som hun er nydelig.

Nettstedet hennes Smaggle er en kommentar til livet i tillegg til å oppdage nye metoder for å mestre det. Carly snurrer også et garn (beklager) på hekletrener, der hun deler sin Yoda-lignende forståelse av dette ekstremt fremtredende håndverket.

Når det gjelder romantikk, har Carly så vel som hennes mange fremragende Fella Mr Smaggle vært sammen for en stor del av livet nå, noe som innebærer at de forstår hverandre ekstremt godt.

Dette er hva Carly har å oppgi hva romantikk innebærer for henne.

Hva innebærer romantikk for deg? Carly Jacobs – smaggle.com

1. Hva er noe sjarmerende som noen har gjort for deg?

Mr Smaggle belaster all elektronikken min hver natt. Det er ikke noe mer sjarmerende for meg enn å forstå at han tror på meg. Som at han vil forstå nøyaktig hvor uheldig jeg vil være hvis hodetelefonene mine går tom for strøm når jeg er på biblioteket, så han kobler alle tingene mine etter at jeg har lagt meg.

Han gjør meg også til at kopper te hver dag, og ofte kommer hus fra butikkene med litt enhet eller noe som vil gjøre livet mitt enklere. Han bruker mye tid på å sørge for at jeg er fornøyd som er veldig romantisk. Eller det kan bare være at han foretrekker livet når jeg ikke er gretten …

Å også jeg sover mye bedre hvis jeg skjeer ham, men han legger seg i sengen senere enn meg, så hvis jeg har problemer med å sove, kommer han til sengs i tillegg til å la meg skje ham til jeg er i søvn , i tillegg til at han da står opp i tillegg til å komme videre med kvelden.

Hvor ess er det?

2. Hva er det mest sjarmerende du har gjort for noen andre?

Jeg tok Mr Smaggle opp i en varmluftsballong for 1. jubileum. Det var sjarmerende AF.

Jeg kjøpte ham et elegant LEGO -sett til jul i fjor, som jeg tror er sjarmerende siden jeg så ham plukke den jævla tingen omtrent mange tider de siste årene, men han bare ikke kunne validere kjøp hvis for seg selv.

Jeg håndterte for å spore det på Internett – han var så opptatt. Igjen, jeg tror virkelig ekte romantikk handler om å være gjennomtenkt.

Mr Smaggle fungerer også mye bedre når hjemmet er pent, så hvis han har en stressende dag, vil jeg rense huset, lage middag i tillegg til at han har en kopp te når han kommer hjem.

Jeg komponerte også et notat til en ung gutt på bussen min en gang, og ba ham ut. Han kalte meg aldri så godt som aldri snakket med meg igjen. Romantikkmester: Profesjonelt nivå.

3. Hvilke daglige små ting oppdager du romantisk?

Jeg tror latter er romantisk. Jeg har vært sammen med Mr Smaggle i 11 år, så vel som han fremdeles gjør bedårende ting for å få meg til å le hver dag. Det er morsomt siden gode avtaler med mennesker i langvarige forbindelser snakker om ‘glansen ved hjelp av ‘, men det har bare ikke for oss.

Jeg tror å være dum, snill, støttende og muntert er all romantikken du trenger. Bare litt ting som uventet meg med litt mørk sjokolade når han lager teen min om natten eller kjøper en film jeg virkelig vil se, i tillegg til at den har forberedt på å gå når jeg klokker av for natten.

Jeg pakker ham snacks i tillegg til å tvinge ham til å ta ettermiddagspauser. Jeg klør på hodet hans, som han elsker. Det handler virkelig om å se opp for alle andre.

4. Hva tror du er sjarmerende som andre kanskje ikke?

Mr Smaggle så vel som jeg begge liker det når den andre henger i toalettet i tillegg til å snakke mens vi dusjer. Dusjer er så slitsomme – du krever en dusjkompis. Jeg tror også å være vakker for menneskene jeg liker er romantisk.

Drikkadministrasjon er også en flott. Ikke bare vil Mr Smaggle sørge for at jeg har min foretrukne rødvin når bestien min kommer, men han vil også sørge for at vi har hennes foretrukne vin.

Jeg liker det også når andre menneskers partnere alltid sørger for at jeg tar en drink. Det er bare virkelig deilig. Merk: Jim er ekstremt flott på dette, men det kan bare være siden han foretrekker mange mennesker når de er pusset.

Ekstra merknad

Mens jeg komponerte dette, sitter jeg på en kafé der en eldre herre bare gikk like mye som partneren hans i tillegg til å plantet et stort kyss på leppene. Så nydelig. Det er dritten jeg snakker om.

Tusen takk, Carly for dyptgripende og ærlige utsikt over romantikk. Vi kunne ikke være mye mer med det du har sagt.

Forresten, du er best med at jeg foretrekker folk når de er pusset, men jeg gleder meg bare over å ha deg som drikkepartner. Armen din er praktisk talt så gummi som min!Forsikre deg om at du inspiserer Carlys nettsteder smaggle.com samt hekletcoach.com for mye mer av hennes underholdende vidd, salvie visdom samt interessant synspunkt på … vel, alt!

Og nå er det din tur: fortell oss – hva innebærer romantikk for deg?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *