• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

Alt jeg vil ha til jul er … Hint Magazine

En ting Christina så vel som jeg sliter med forekommer hvert år når den gledelige sesongen trekker inn: vi forstår aldri hva jeg skal få meg til jul. Det fikk oss til å tro – kanskje ikke andre mennesker forstår ikke hva de skal kjøpe fyr til jul. Så vi trodde vi ville gi deg et hint …

Dette velg gaveguide for fyr vi har satt sammen handler om så å fjerne et hint som vi kan gjøre det. Jeg mener, det kalles hint. Ganske tydelig, ikke sant?

Hvis du ser noe her du vil, kan du påpeke det til din elskede: gi dem et hint. Hvis du ser noe her du er verdsatt, vil vi ha gitt deg et hint. Hvis den andre halvparten fortsetter å spørre deg hva du vil, men du ikke aner, her er et hint du kan tro på.

Du kan se nøyaktig hvordan det fungerer.

Konseptet er at vi ønsker å hjelpe til med å ta presset av julen litt.

Vi håper det hjelper.

Klikk her for å laste ned din gratis kopi av Hint Magazine

Hint er en nedlastbar PDF, så bare klikk her for å se den i tillegg til å lagre den – du kan til og med fremme den til de viktige menneskene hvis du forstår hva jeg mener.

Metoden vi valgte gavekonseptene vi har tatt med, var å få meg til å tro hva jeg ville at folk skal kjøpe fyr til jul. De er basert på ting jeg ønsker å få som gaver.

Prosessen har virkelig hjulpet Christina med julehandelen, så vi burde mest sannsynlig si takk til deg!

Ha en god jul så vel som – som alltid – takk til deg så mye for at du besøker nettstedet vårt i tillegg til å lese oss. Vi gjør alt for deg, vet du.

Jim & Christina xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *