• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

Hvordan jeg endte opp med å være en vellykket reisebloggforfatter – mine smarteste beslutninger

eventyrlystne Kate inneholder tilknyttede lenker. Hvis du kjøper med disse koblingene, vil jeg gjøre en kompensasjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Hvordan endte jeg opp med å bli en vellykket reiseblogger? Det var sikkert ikke bevisst fra starten! Tilbake da jeg begynte på eventyrlysten Kate i 2010, hadde jeg ikke noe konsept, det var til og med mulig å tjene penger med en blogg.

Nylig sjekket jeg ut bokens outliers av Malcolm Gladwell, som forklarer nøyaktig hvordan spesifikke individer endte opp med å lykkes. Folk har en tendens til å tro at strålende fører til suksess – for eksempel at utgiftsportene endte opp med å lykkes siden han var så smart.

Men det er ikke alt. Intelligens er en betydelig faktor. Så er vanskelig arbeid. Imidlertid er sjansen – enten det blir født til rett tid, å ha riktig bakgrunn, eller koster år på et nytt tidsfordriv som til slutt blir en levedyktig karriere.

Bill Gates var klok og jobbet hardt, men han hadde også ubegrenset gevinst tilgang til et datalaboratorium som tenåring – noe så uvanlig den gangen at det nesten var enestående. Dette gjorde ham i stand til å komme i langt mer databehandlingsmetode enn sine jevnaldrende, og ga ham nesten uovertruffen erfaring da han etablerte Microsoft.

Etter å ha lest dette, begynte jeg å tro på alle arrangementer i livet mitt som satte meg i en setting for å ende opp med å bli en vellykket reiseblogger. Etter litt tenkning kom det til å fjerne fokus. Det ble konsumert med et tidlig sosialt medietettverk som lærte deg nøyaktig hvordan du utvikler ditt eget nettsted. Det var en professor som bestemte prospektivet mitt i løpet av mitt aller første semester på college. Det fikk en av de tidligste oppgavene i det sosiale nettverket for et reiseselskap. Det flyttet til Europa hver gang da reisebloggingsmarkedet var sterkest i Europa. så vel som langt, langt mer.

Da all denne informasjonen la til på en gang, ble jeg flau.

Når du ser på livet mitt, fra min fødsel til i dag, er det ikke bare overraskende at jeg havnet i denne karrieren – det virker uunngåelig at jeg til slutt ville ende opp med å bli en ekspert reiseblogger.

Jeg hadde bemerkelsesverdig hår da jeg ble født.
En privilegert setting fra fødselen (1984-nåtid)

Du kan ikke begynne å undersøke livet mitt uten å først først og fremst erkjenne privilegiet mitt. Jeg vokste opp hvitt så vel som katolikk i et middelklasse-nabolag i Massachusetts med et flott institusjonssystem. Jeg vokste ikke opp noen steder i nærheten av velstående, så vel som ungdommen min var vanskelig på noen måter, men jeg var generell i en ekstremt privilegert posisjon.

Livet mitt ble aldri gjort vanskeligere på grunn av min rase, religion, seksualitet, kjønnsidentitet, økonomisk bakgrunn eller nasjonalitet. Som et resultat kom sjansene raskere, så vel som ofte for meg, så vel som jeg ikke måtte jobbe så vanskelig som folk flest.

Det føltes ikke som det den gangen, spesielt da jeg gikk på college og var omgitt av ungdommer fra uanstendig velstående familier, men jeg anerkjenner nå nøyaktig hvordan privilegiet mitt satte meg opp for å lykkes.

Girl Reading Book (via Pixabay)
En intellektuell oppvekst med en geografibesettelse (1989-1995)

Fra det øyeblikket jeg begynte på skolen, forventet jeg å utmerke meg. Dette tilsvarte å bli presset til å jobbe så vanskelig som mulig, samt supplere skolearbeidet mitt med andre aktiviteter, som pianotimer samt konstant lesing. Drama så vel som musikk var mine primære interesser; Jeg drev imidlertid idrett, men var aldri en dyktig eller entusiastisk idrettsutøver.

Jeg kunne ikke fortelle deg når geografifascinasjonen min begynte – jeg kan ikke huske at den noen gang ikke er der. Alt jeg forstår er at når jeg fikk hendene på et kart, ville jeg gå seg vill i det. Så snart vi fikk mulighet til å inspisere sakprosa på skolen, ville jeg lage en linje til 900 -tallet, samt velge en bok om et annet land hver uke.

Jeg hadde en placemat med et verdenskart på det. Jeg ble fortært av det så vel som husholdningen min ville quiz meg om land hver natt. (Moren min tok et bilde av meg med Placemat den dagen jeg delegerte reiser.)

Hvilken type ungdom var jeg? Jeg var unggutten som fikk vanskeligheter med å forlate bibliotekets bok i Etiopia på hennes matematikkklasse etter skoletid. (Gud, jeg hatet den klassen. Jeg var den yngste unggutten så vel som den eneste jenta.)

Å bli presset faglig er det som ga meg min livslange arbeidsmoral, så vel som min lignende for geografi til slutt vokste til lignende for reise.

Growing Up A Dreamer (1989-2002)

Det er et Jack Donaghy -sitat fra 30 Rock som jeg elsker: “Den aller første generasjonen kommer til dette landet i tillegg til å jobbe fingrene til beinet. Den andre generasjonen går på college og produserer nye nyvinninger … tredje generasjons snowboards samt tar improv -klasser. ”

Husholdningen min har vært i USA i lang tid, men jeg var en tradisjonell tredje generasjons gutt. Begge foreldrene mine var de aller første menneskene inullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *