• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

eventyrlystne Kate inneholder tilknyttede lenker. Hvis du kjøper gjennom disse koblingene, vil jeg tjene en provisjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Da jeg hoppet startet på heltidsreisen min, kunne ikke timingen vært mer heldig.

Ikke overraskende var det midt i en uendelig New England -vinter da jeg bestemte meg for at jeg skulle forlate hjemmet og satte kurs mot varmen og fuktigheten i Sørøst -Asia.

Lite visste jeg at den kommende vinteren, den jeg ville tilbringe i tropiske klima, ville være en av de verste som Boston -området har hatt de siste årene. Vinteren 2010-2011 traff Blizzard etter Blizzard Massachusetts. Snø nådde høyere enn svinget i hagen min.

Mens jeg hoppet av båter inn i Andamanhavet, Thailand -bukten og Sør -Kinahavet, sendte foreldrene mine bilder av bakgården deres under snø.

Mens jeg gjorde dette:

De gikk gjennom dette:

Og mens jeg empatiserte med deres vanskeligheter, var jeg så glad for å være langt borte fra alt dette. For første gang i mitt liv trengte jeg ikke å tåle en vinter i New England.

Hvordan det skjedde

Til tross for min livslange aversjon mot vinteren, bestemte jeg meg for å bo i Boston etter endt utdanning fra college. Det var delvis av ekte kjærlighet til byen, delvis av lojalitet til familien min, og jeg skammer meg over å si, delvis av latskap.

Kunne jeg hatt glede av å bo i San Francisco eller Austin? Jada, men de var så langt borte, og tanken på å finne en jobb, finne en leilighet og flytte alle tingene mine til et sted jeg ikke var sikker på at jeg ville, virket bare utmattende.

På mange måter var livet som ung profesjonell i Boston fantastisk. Jeg elsket vennene mine, og jeg elsket hvor sosiale arbeidsplassene mine var. Sommeren i Boston er fantastisk. Men de lange vintrene, som varer fra november til slutten av mars, fylt med snøstormer, sludd og frysetemperaturer, deprimerte meg mer enn noen gang før.

Jeg var ikke fornøyd her.

Og det verste var at jeg ble ridd med en kvalmende skyld – hvordan kunne jeg føle meg slik hvis jeg var så heldig å ha helsen min, en spirende karriere i et smart felt og en kjærlig og støttende krets av familie og venner?

Jeg var heldig, og av den grunn var jeg redd for å innrømme at jeg var ulykkelig.

Du har hørt historien om januar 2010 før. Jeg mistet jobben, jeg mistet en lukrativ frilansjobb, forholdet mitt ble avsluttet, og et visst valg gikk ikke min vei. Og jeg innså at hvis jeg ikke tok dette som et tegn for å endre livet mitt, ville jeg aldri gjort det.

Jeg prioriterte hva som var viktigst for meg: reise. Jeg brukte syv måneder på å spare nok penger til å reise gjennom Sørøst -Asia i flere måneder.

Og det var det som brakte meg til den uendelige sommeren 2010-2011, fikk en fotmassasje på stranden og spiste søt dragefruit da mine Bostonian venner og familier forbannet enda en meter til snøfall.

Den nye vinteren

Og likevel i år har jeg funnet veien tilbake til kaldt klima-som Cappadocia, og dirret gjennom temperaturer under null i en varmluftsballong; og Shetland, hvor det var umulig å stå i vinden i mer enn noen få minutter uten å måtte ta ly.

Det rare var at når jeg begynte å oppleve kaldt klima igjen, innså jeg at min forakt for vinteren stort sett var overdrevet.

Det jeg faktisk hater er:

Å håndtere kraftig snø, fra å skyve til å grave ut bilen min til transportavstengninger.

Svært kalde vintre, der temperaturene er under iskaldt i flere uker.

Lange vintre som varer mer enn fire måneder, bare punktert av en kort sommer.

Og det er det, egentlig. Kalde dager på 30- og 40-tallet, for det meste begrenset til en periode på to til tre måneder? Jeg har ikke noe imot dem. Noe som er en grunn til at det å bo i England fungerer så bra.

Fra nå av er jeg hvor jeg er fordi jeg velger å være der. Og noen ganger betyr det vinterdestinasjoner. Fordelene med at jeg er uansett hvor jeg oppveier vinterværet med ganske stor margin. Shetland kan ha vært iskaldt, men Helly Aa var kjempebra.

Da jeg bodde i Boston, ble jeg fanget av jobben min, frilansjobbene, leiekontrakten og mye mer ansvar. Selv om jeg ikke kan bo i de fleste land så lenge jeg vil, trenger jeg ikke bli noe sted lenger enn jeg må. Enten jeg bestiller et Dubai -cruise med Virgin Holidays Cruises, går på stranden i Karibia, eller bare drar til en varmere by som Lisboa, der jeg er nå, er det opp til meg.

Fra nå av, hvis vinteren virkelig plager meg, er det alltid en vei ut. Men det er ikke så ille lenger.

Få e -postoppdateringer fra KateNever som savner et innlegg. Avslutt abonnement når som helst!

FornavnFornavn
Siste Namelast -navn
E -postadressen din
Sende inn

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *