• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

AK Monthly Recap: Desember 2018

Adventuryous Kate består av tilknyttede lenker. Hvis du kjøper gjennom disse koblingene, vil jeg tjene en provisjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Og akkurat slik er 2018 over. Desember var imidlertid en flott måte å avslutte det på. Jeg tilbrakte mye av tiden min i New York med noen få Quickie -turer til Texas og Massachusetts ved hjelp av Connecticut, og lengre tid i messe over jul.

Hvert år prøver jeg å skru ut årets endelige artikler for tidlig, så jeg kan sparke tilbake – og jeg er glad jeg trakk den av i år. Og årlig blir jeg e -post til tjenesten mellom julaften og nyttår. (Selv om jeg fikk en presserende presseforespørsel 24. desember med en forfallsdato 28. desember – hvem gjør det?)

Dette er hva jeg fikk opp til i desember.

Destinasjoner besøkt

New York, New York

Wilmington, Reading, Lynn og Newburyport, Massachusetts

Stratford og Ansonia, Connecticut

Dallas, Texas

Høydepunkter

En tur til Dallas og en uforglemmelig konsert. Og å gjøre det enda bedre var at min venn Alexa fløy ned fra New Hampshire for å bli med meg! Min siste begivenhet med Chase i år var å delta på konserten til en viss legendarisk britisk singer-songwriter-du vet, den med solbrillene og de vanvittige draktene. Arrangementet inkluderte en cocktailmottak på forhånd og en privat boks på konserten, som var så swank og en så luksuriøs måte å oppleve forestillingen på. Mye mer om dette arrangementet snart.

Jeg er glad vi fikk tid til å utforske litt Dallas også, som ingen av oss hadde vært før. Takket være forslagene dine dro vi til Deep Ellum -området og hadde grillmat på Pecan Lodge etterfulgt av PIE på Emporium Pies. Vi gikk også ut for litt Tex-Mex og fikk litt smeltet queso. Alt deilig! Turismmessig tok vi en titt på Museum i sjette etasje på Dealey Plaza, museet dedikert til JFKs attentat. Det er i selve bygningen der Lee Harvey Oswald skjøt JFK og du kan se vinduet. Anbefales på det sterkeste hvis du sjekker ut Dallas.

Gjest på en fantastisk podcast. Jeopardy! Champion Austin Rogers (a.k. The Humoryus Bartender) inviterte meg til å være på podcasten hans, mye å lære med Austin Rogers. Hver uke fordyper han et nytt tema, og vi snakket om Solo Female Travel. Jeg elsker dette intervjuet – det var morsomt med så mye skinn. Du kan høre på det på Apple -podcaster her eller på Spotify her.

Tilbringe julen hjemme. Det var en flott og avslappende jul-mye driftsstans, filmvising, hvitvindrikking, matlaging og tilbringe tid med nærmeste familie, storfamilie og venner.

Å delta i Reddit Secret Santa for første gang. Jeg har vært redditor i lang tid, men dette var første gang jeg deltok i Secret Santa, hvor du sender en gave til en tilfeldig person. (Bill Gates og Snoop Dogg er noen av kjendisene som deltar!) Jeg hadde det gøy å sette sammen en gave til gaveet mitt, og nissen min sendte meg to bøker som er akkurat min stil.

Point Person Awards Gala. For første gang kastet Points-personen en prisutdeling, og jeg var fornøyd med hvor high-end det var. Det var en svart-slips galla ved Intrepid Sea, Air and Space Museum. Bebe Rexha opptrådte. Kaptein Sullenberger fikk en pris. Nobels fredsprisvinner Leymah Gwobee flyttet oss med sine ord. Gale mengder penger ble gitt til veldedighet. Det var DJ -er, fester, åpen bar, hele ni meter.

Jeg tok med meg vennen Anna som min date og tonnevis av bloggervennene våre var der også. En god tid hadde av alle? Mye definitivt.

Feirer en venns baby shower i Massachusetts. Jepp, tante Kate kommer til å få en annen babyvenn til å prikke på ganske snart! Jeg er utrolig i ekstase for at vennen min skal være mamma.

Underholdende tok mine tre beste venner og jeg et glamourbilde med jazzhender, som vi med jevne mellomrom har gjort med tanke på den videregående skolen. På den siste babydusjen i fjor vår hadde fire av oss alle lyse og glade farger. På denne var vi alle kledd i svart og grått – det så ut som en overraskende festlig begravelse!

Et gjenforening i Antarktis i New York. Min venn Kirsty (som flyttet fra Australia til New York for noen måneder siden) og jeg møtte opp vår venn Leo fra Brasil, som stoppet inn i helgen på vei til California for en servicetur. Det var så flott å få henge med igjen. Jeg har følelsen av at jeg kommer til å se vennene mine i Antarktis om og om igjen!

Møte min venns nye barn. For noen måneder siden begynte min venn og mannen hennes prosessen med å adoptere fire søsken fra fosterhjemssystemet. Jeg har fulgt historien deres nøye – noen gang vurdert at å lese Nia Vardalos memoar øyeblikkelig mamma for mange år siden, jeg har vært interessert i historier om å adoptere fra fosterhjem. Det er veldig forskjellig fra hvordan media skildrer det.

Denne måneden fikk jeg møte to av barna. Og de er kjempebra. Men enda bedre var å se vennen min som mamma, og hun er utenfor en naturlig på det. Hjertet mitt er fullt av lykke Seeinnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *